sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele, KO în Valea Domanului

În primul tur al Cupei României, ACS Atletic Drobeta a fost surclasată cu 8-1 de Banat Girls Reşiţa

Pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Mircea Chivu din Reşiţa, elevele antrenate de Daniel Ispas nu s-au ridicat la nivelul adversarelor, care la pauză conduceau cu 4-0. Denisa Burdan (’12, ’87), Marinela Hasna (’14, ’25, ’50, ’58), Cristina Tismonar (’28) şi Mădălina Gînju (’81) au marcat pentru gazde, în timp ce Loredana Sîrbu (foto) a înscris golul de onoare al severinencelor, în minutul 72. Diferenţa dintre cele două echipe a făcut-o, în special, pregătirea fizică. Dacă oltencele s-au antrenat, doar sporadic, pe plan local, bănăţencele au efectuat în vară două cantonamente.

„A fost un meci frumos, cu multe ocazii de gol. Mulţumesc fetelor, care şi-au sacrificat vacanţa de vară şi au tras din greu în cele două cantonamente şi pe întreaga perioadă de pregătire precompetiţională. Suntem la început de drum şi mai avem mult de muncă. Ne aşteaptă un campionat dificil în Liga a II-a, dar sper să ne îndeplinim obiectivele şi să facem o figură frumoasă încă de la primul nostru sezon. Vrem să readucem fotbalul feminin în prim plan, la Reşiţa. Vom începe selecţiile prin şcoli şi sper să atragem cât mai multe fete la echipă”, a spus antrenorul reşiţean Daniel Amariei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Banat Girls Reşiţa şi Atletic Drobeta se vor reîntâlni pe 9 octombrie, pe Stadionul Termo din Dr. Tr. Severin, în etapa a 3-a a Ligii a II-a (al treilea eşalon valoric). În runda inaugurală a noului sezon, oltencele vor juca, duminică, la Venus Maramureş, iar bănăţencele vor întâlni Piros Arad, în deplasare.

„Am pierdut drastic în Cupă, dar sper să debutăm cu dreptul în campionat”, a precizat antrenorul severinean Daniel Ispas.

Politica