vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fabrică austriacă, la Slatina?

Un investitor austriac este interesat să deschidă în municipiul Slatina o fabrică de centrale termice care va asigura peste 170 de locuri de muncă, după cum precizează primarul Emil Moţ.

În acest sens, Primăria Slatina poartă discuţii cu investitorul care ar urma să achiziţioneze 5 hectare de teren în perimetrul Parcului Industrial de la marginea Slatinei, potrivit Olt-Alert.

Este un investitor austriac care intenţionează să facă la noi, la Slatina, o fabrică de centrale termice pe lemn, şi aceste centrale să producă atât electricitate, cât şi căldură. Valoarea investiţiei este undeva la 28 de milioane de euro. Terenul necesar  pentru construcţia fabricii este de 5,5 hectare. Discuţiile au fost destul de avansate, am fost pe teren, am identificat terenul respectiv. Acum rămâne să punem la punct detaliile tehnice şi procedurale, iar eu sper ca undeva în luna iunie a anului viitor să fie şi prima cărămidă la această fabrică”, a mai declarat Emil Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa citată mai notează că investitorul este o mare casă de avocatură din Austria, iar firma prin care se va derula investiţia va fi una pe care investitorul urmează să o înfiinţeze în România.

sursa foto: adevarul.ro

Politica