miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

802 oameni, fără locuri de muncă. CE Oltenia a publicat lista cu disponibilizaţi

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a publicat lista nominală a personalului afectat de planul de disponibilizare în 2016, precizând „că orice sesizări de neconformitate să fie transmise d-lui Ionel Ilie, Preşedinte de Directorat”. Cazurile vor fi analizate, iar rezultatele cercetărilor vor fi, de asemenea, făcute publice pe site-ul companiei, anunţă reprezentanţii Companiei.

Pe această listă sunt 802 oameni, din care 767 vor primi plăţi compensatorii, fiind concediaţi colectiv.

Un număr de 802 salariaţi ai CE Oltenia au fost afectaţi de planul de concediere colectivă. Dintre aceştia, 767 salariaţi beneficiază de prevederile OUG nr.36/2013 referitoare la măsurile de protecţie socială acordate persoanelor disponibilizate prin concedieri colective. Acest număr include persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare şi alte categorii de personal ale căror posturi au fost desfiinţate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Restul reprezintă salariaţi care au contracte de muncă încheiate în mai puţin de 36 de luni anterior concedierii, detaşaţi şi salariaţi cu contracte de muncă pe perioadă determinată care nu beneficiază de plăţi compensatorii”, a anunţat CE Oltenia, într-un comunicat de presă.

Alte 168 de posturi vacante au fost desfiinţate din structura organizatorică a companiei, astfel ca organigrama CE Oltenia a fost redusă cu un număr total de 970 de posturi, mai spun reprezentanţii Complexului.

Lista cu persoanele afectate de disponibilizari poate fi accesată pe site-ul CE Oltenia

Politica