vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi Gaz ar putea extinde reţeaua de distribuţie

Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii S.C. Mehedinţi Gaz S.A., societatea comercială care asigură distribuţia şi comercializarea combustibililor gazoşi în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Aceasta pentru că în perioada următoare, vor începe lucrările de reabilitare a două importante artere de circulaţie din Drobeta Turnu Severin, respectiv bulevardele Tudor Vladimirescu şi Splaiul Mihai Viteazul, şi în acest context este deosebit de important ca S.C. Mehedinţi Gaz S.A săşi armonizeze lucrările de extindere a reţelei de distribuţie gaze naturale în municipiu cu firma de construcţii, care va lucra în zonă.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Mehedinţi, prefectul Cristinel Pavel a dorit să cunoască punctul de vedere al S.C. Mehedinţi Gaz S.A în această privinţă, dacă există disponibilitate pentru extinderea reţelei şi a primit asigurări din partea reprezentanţilor Mehedinţi Gaz că societatea are capacitatea tehnică şi materială pentru a realiza această lucrare.
„Odată cu extinderea reţelei de distribuţie gaze naturale, autorităţile locale ar reuşi rezolvarea problemei încălzirii Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin prin montarea unei centrale pe gaz, dar şi a câtorva unităţi şcolare. Foarte important este şi faptul că cele două bulevarde străbat mai multe cartiere de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, unde există solicitări din partea cetăţenilor de racordare la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.
La întâlnirea organizată de Instituţia Prefectului judeţului Mehedinţi au participat şi primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu”, se precizează în documentul citat.


Politica