joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Intervenţii ISU Dolj: Incendii lichidate, viespi gonite

Viespile şi gărgăunii dau bătăi de cap doljenilor din Coţofenii din Dos. Doi oameni din localitate au chemat, miercuri, pompierii să gonească gângăniile din podurile caselor lor.

În data de 07.09.2016, ora 20:45, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui cuib de gărgăuni din podul locuinţei lui Petre P., din com. Coţofenii din Dos. La intervenţie au participat un echipaj de la I.J.J. Dolj, S.V.S.U. Coţofenii din Dos şi inspectorul şef al Poliţiei Animalelor Dolj. Intervenția a decurs fără probleme,  echipajele de intervenţie reuşind să îndepărteze cuibul de gărgăuni. În data de 07.09.2016, ora 22:06, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui cuib de viespi din podul locuinţei lui Viorel D., din com. Coţofenii din Dos. La intervenţie au participat un echipaj de la I.J.J. Dolj, S.V.S.U. Coţofenii din Dos şi inspectorul şef al Poliţiei Animalelor Dolj. Intervenția a decurs fără probleme, echipajele de intervenţie reuşind să îndepărteze cuibul de viespi”, potrivit ISU Dolj.

Pe de altă parte, pompierii au intervenit, miercuri, şi pentru stingerea a două incendii izbucnite la locuinţele unor doljeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 07.09.2016, ora 13:45, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs în com. Malu Mare, sat Preajba. În urma acestuia au ars aprox. 5 ha vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

În data de 08.09.2016, ora 01:22, Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs în oraşul Bechet. În urma acestuia au ars aprox. 2 ha vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise”, mai arată ISU Dolj.

Totodată, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină şi la o intervenție descarcerare și 22 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Politica