marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bilete… la preţ dublu

Organizatorii se aşteaptă ca publicul severinean să ţină şi de data aceasta cu Steaua şi au decis să dubleze preţul biletelor

După ce, la jocurile-directe disputate sezonul trecut pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, publicul local a ţinut cu Steaua, oficialii Pandurilor au decis să dubleze preţul biletelor pentru jocul programat sâmbătă, în etapa a VI-a din actuala stagiune. Astfel, la peluze, un tichet poate fi achiziţionat cu 10 lei, la tribuna a II-a costă 20 lei, la tribuna I – 30 lei, iar la tribuna 0 – 40 lei. Totuşi, organizatorii vor face şi o facilitate spectatorilor, aceştia urmând să intre gratuit pe stadion, la următorul joc de acasă al Pandurilor, programat cu ASA Târgu Mureş, dacă aceştia vor prezenta, la intrarea în arenă, biletul de la jocul cu Steaua, din 27 august 2016.

Biletele pentru meciul cu Steaua se vor pune în vânzare, începând de joi dimineaţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La jocul precedent disputat de Pandurii Târgu Jiu pe Municipalul severinean, cu campioana Astra Giurgiu (0-0), s-au vândut mai puţin de 300 de bilete!

Pandurii Tg.Jiu şi Steaua Bucureşti s-au întâlnit în ediţia precedentă de două ori la Drobeta Turnu Severin, iar oaspeţii s-au impus de fiecare dată. Dacă pe 18 iulie 2015, în etapa a II-a a sezonului regulat, Steaua, antrenată de Mirel Rădoi, se impunea cu 3-0, pe 30 martie 2016, în runda a IV-a din play-off, echipa preluată de Laurenţiu Reghecampf câştiga cu 1-0. La ambele jocuri au asistat, de fiecare dată, peste 10.000 de spectatori, majoritatea dintre ei exultând la golul oaspeţilor.

Derby-ul etapei a VI-a din sezonul 2016-2017 va avea loc, sâmbătă, de la ora 21, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, între Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti, două dintre echipele care nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest început de sezon.

 

Politica