luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Va începe a patra etapă a dezinsecției, în Craiova

A patra dezinsecție pe domeniul public, din acest an, va  fi realizată în perioada 30.07-31.07.2016, de către SC Salubritate Craiova SRL, prin pulverizare aeriană. Dezinsecția se va face dimineața, în intervalul orar 06.00-12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile și zonele verzi din cartierele orașului.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 780 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice existente, informează reprezentanții SC Salubritate Craiova SRL.

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Supertox, substanță cu spectru larg de acțiune din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Conform fișei de securitate a produsului, soluțiile de lucru utilizate nu prezintă pericol pentru oameni și animale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica