joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amical între vâlceni

Trupa lui Jerry Gane va juca, în această după-amiază, la Șirineasa, cu echipa locală nou promovată în liga a 3-a.

Divizionara B CSM Râmnicu Vâlcea îşi continuă seria jocurilor de verificare. Elevii antrenaţi de Jerry Gane vor întâlni, astăzi, de la ora 18, pe stadionul din Șirineasa, echipa locală CS, proaspăt promovată în eşalonul trei. Pentru” vipere” este cel de-al treilea amical de la reluarea pregătirilor, primul dintre ele încheindu-se cu o remiză, scor 1-1, cu Juventus Bucureşti, apoi, sâmbătă, trupa lui Gane a pierdut în Zăvoi cu 0-2 în faţa ”pandurilor” lui Grigoraş.

În jocul de azi Gane îl va folosi cel mai probabil şi pe atacantul Mihai Dina, care a jucat în prima parte a sezonului trecut la Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol. Jerry Gane, a fost cel care l-a convins pe Mihai Dina să i se alăture la Vâlcea.

Dina este un atacant cu experienţă, care are goluri multe la Liga I, cred că ne va ajuta mult. A fost încântat de proiectul nostru şi sunt convins că va rămâne. În aceste zile urmează să se înţeleagă cu managerul Lucian Munteanu în privinţa semnăturii. Mai căutăm un mijlocaş central şi un fundaş central, jucători cu experienţă”, a anunţat antrenorul echipei vâlcene, Jerry Gane. Acesta nu îi poate vede la lucru pe doi dintre absenţii din meciul cu Pandurii, fundaşul Cătălin Pârvulescu (are probleme cu meniscul) şi mijlocaşii Cosmin Piscanu (diagnosticat cu întindere musculară). În schimb Adrian Cârstea, a fost răcit la finele săptămânii trecute, dar poate fi folosit azi. Următorul meci al divizionarei B va fi, sâmbătă, pe propriul teren contra sibienilor de la FC Hermannstadt, grupare nou promovată în C, iar dacă debutul noului sezon competiţional se va amâna, vor mai disputa un ultim meci amical, pe 30 iulie, în Zăvoi cu o altă echipă care a acces în acestă vară în liga a 3-a, FCM Alexandria. Pentru CS Șirineasa meciul cu CSM este al doilea din această perioadă, trupa lui Octavian Iordache pierzând, vinerea trecută, scor 1-6, pe teren propriu, meciul cu echipa de ligă secundă Juventus Bucureşti. În acest joc vâlcenii au avut şi multe absenţe, pe Marinescu (operat de menisc), Chiripuş, Muşuroaia şi Puşcatu – învoiţi, iar Ceapă este în pregătiri cu CSM. Deocamdată, singurele noutăţi în lotul pregătit de Octavian Iordache sunt Marinaş (Horezu), George Neacşu, care a jucat sezonul trecut la ACS Podari şi CSU II Craiova, şi juniorii Urucu (Băbeni), Voicilă (Flacăra) şi Bloţu (Cernişoara). Portarul Voicilă, care este sub contract cu CSM, intenţionează să dea în aceste zile probe şi la FC Hermannstadt. De aseamenea CS Șirineasa a ajuns la un acord de colaborare cu Robert Tufişi, care va deveni antrenor cu portarii, dar va continua în paralel şi la CSM.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica