Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Începe a treia etapă de dezinsecţie în Craiova

Publicat

pe

Începând de mâine, 4 iulie, până pe 13 iulie, SC Salubritate Craiova SRL desfășoară o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

Lucrătorii societății vor acționa în noaptea de 4 iulie, începând cu ora 04.00, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de 5 iulie, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente, în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi, potrivit comunicatului de presă.

În celelalte cartiere ale Craiovei se va face dezinsecţia începând cu data de 6 iulie, ora 24.00, intervenţia se va desfăşura şi în funcţie de condiţiile meteorologie.

Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare, graficul complet al intervenției putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, informează aceeaşi sursă.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.