vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii Centrului social „Aripi de Lumină” i-au vizitat pe preșcolarii de la Grădinita “RayKids”

Un grup de copii din cadrul Centrului social “Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat, ieri, 3 martie, la evenimentul ,,Ziua Porților Deschise la Grădința RayKids”, ocazie cu care au sărbătorit doi ani de la înființare ca unitate de învățământ particular autorizată.

„Invitații, parteneri educaționali ai altor unități de învățământ, au fost părtași la imensele emoții ale acestui eveniment sărbătorit împreună. Viitorii părinți au vizitat grădinita, bucurându-se de reușita întregii echipe și de oportunitățile create pentru micuții,, Raykids”. Copiii preșcolari au transmis cu acest prilej gânduri sincere cu mesaje personalizate în limba engleză, limba germană, evidențiindu-se în cadrul unor încantătoare momente de dans, balet, pian și actorie. Școlarii au cunoscut activitățile care se defășoară în cadrul grădiniței, preocupările celor mici, fiind profund impresionați de implicarea, dăruirea și bucuria și candoarea oferite de preșcolari cu ocazia prezentării momentelor artistice. Mulțumim doamnei director Constantinescu Iordana și doamnei Licsor Mădălina, managerul societății care sustine Grădinita RayKids și de asemenea mulțumim pentru momentele frumoase petrecute împreună tuturor persoanelor care îi îndrumă pe copii, oferindu-le un spațiu al dragostei, al respectului, al altruismului”, a declarat Elena Stănulică, coordonatorul Centrului social „Aripi de Lumină”.

Colaborarea dintre cele doua instituții a început în toamna anului 2014, odată cu încheierea Parteneriatului Educational “Puntea Prieteniei”, ce are menirea să influențeze pozitiv educarea copiilor prin intermediul promovării culturale prin artă, poezie, dans și muzică, să promoveze dialogul și comunicarea între elevi și preșcolari, cadre didactice, părinți, specialiști și reprezentatanți ai altor instituții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Realizarea acestui schimb de experiență eficient a facilitat, de asemenea, îmbunătățirea competențelor sociale și a comunicării interpersonale, promovând prietenia și cooperarea, încurajând spiritul creativ”, a adăugat coordonatorul Centrului, Elena Stănulică.

Copiii Centrului ,,Aripi de Lumină” au oferit obiecte confecționate de ei, reprezentând rodul muncii lor în cadrul atelierelor de terapie ocupațională. 

Politica