vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 20 ani, mort după o noapte în club

Un tânăr de numai 20 de ani din Drobeta Turnu Severin a murit după o noapte petrecută în club. Alexandru a mers în club împreună cu mai mulţi prieteni. Spre dimineaţă a mers spre casă cu unul dintre amicii săi. Băiatul voia să ia ceva de acasă, aşa că a urcat în apartament, iar prietenul său l-a aşteptat în faţa blocului. Văzând că Alexandru nu mai coboară, amicul său a urcat după el. L-a găsit zăcând pe podeaua din baie. A sunat imediat la 112. Medicii de la ambulanţă au încercat timp de 50 de minute să îl resusciteze, însă fără rezultat.

"A fost găsit de echipajul nostru în stop cardio-respirator, a început resuscitarea. După aproape 50 de minute de resuscitare nu şi-a reluat funcţiile vitale şi a decedat. Un tânăr de 20 de ani, daca nu e ceva evident, este foarte greu de spus de ce a intrat în stopcardio respirator", a declarat, potrivit rtv.net, doctorul Radu Gandă, medic SJA Mehedinţi.

Legiştii urmează să stabiliească în ce condiţii a decedat tânărul de 20 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru locuia singur. Părinţii lui erau la muncă în străinatate. Acum se întorc acasă pentru a-şi conduce copilul pe ultimul drum.

Politica