vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este al velfie-urilor!”

Toată lumea își face astăzi selfie – un cuvânt care și-a facut loc în toate limbile de pe glob. Mai nou însă, un alt termen începe să intre în limbajul tinerilor și în telefoanele lor, velfie.

În India este la mare modă zilele astea să-ți faci un velfie, adică un selfie-video, care îți permite să te filmezi timp de 10 secunde și apoi să postezi mesajul pe rețelele de socializare. 

Un indian este cel care a lansat aplicația cu același nume,care a fost deja downloadată în peste 140 de țări și a devenit preferata actorilor de la Bollywood.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Un selfie este doar o poză, dar un velfie poate să transmită emoții pe care nu le poți reda printr-o singură imagine”, spune Rammohan Sundaram, co-fondatorul aplicatiei Velfie, citat de StirileProtv.ro

“2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este al velfie-urilor!”, spune și sloganul aplicatiei Velfie. 

Deși ideea este bine împachetată și atrage atenția, nu este însă una nouă și nicidecum revoluționară: Dubsmash, Instagram, Snapchat sunt aplicații lansate înaintea Velfie, care le permite userilor să se filmeze și să posteze filmulețele pe rețelele de socializare.

Politica