Barcelona şi Juventus, aproape de finala Champions League

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia germană Bayern Munchen, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '77, '80 şi Neymar '90+4.

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat că totul este mai uşor atunci când pe teren se află Lionel Messi, un jucător "de pe altă planetă", informează Mediafax.

"A fost un meci dificil şi ne aşteptam la asta. Ambele echipe au încercat să facă presing. Ne-am creat ocazii, mai multe decât Bayern, şi într-un interval de 15 minute am câştigat meciul. Dar va trebui să aşteptăm săptămâna viitoare, pentru că returul va fi încă un meci dificil. Bineînţeles, viaţa este mai uşoară cu Lionel Messi. El face multe. Vedem asta în fiecare zi. Este de pe altă planetă. Pe lângă ceea ce a reuşit Leo, şi ceilalţi jucători au contribuit mult la rezultat. Mult timp a fost un meci echilibrat. Am fost eficienţi şi ne-am creat ocazii mai multe decât adversarii noştri. Vrem să câştigăm şi săptămâna viitoare. Într-o semifinală, detaliile fac diferenţa. Avem trei jucători foarte buni în atac, iar Leo ne-a adus victoria", a spus Luis Enrique.

Partida retur se va disputa la 12 mai. În prima semifinală a Ligii Campionilor, echipa italiană Juventus Torino a învins, marţi, în manşa tur, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia spaniolă Real Madrid.

Populare

Recomandări

Spitalele din întreaga ţară primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de Miostin

Spitalele primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de...

Cuba a aprobat prin referendum căsătoriile între persoane de același sex

Autoritatea Electorală din Cuba a anunţat luni că noul...

Solomon: „Câteodată mă simt ca o maimuță balcanică”

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Antonie Solomon, a publicat pe...

Tricolorii își cunosc valoarea după retrogradare: „Acolo ne este locul”

Nicușor Stanciu nu s-a ferit de cuvinte după ultimul...