Conecteaza-te cu noi

Oltenia

„Aleg ce mananc”

Publicat

pe

Asociatia pentru Promovarea Democratiei si a Drepturilor Cetatenesti a demarat proiectul „Aleg ce mananc ” finantat de Ministerul Tineretului si Sportului , care s-a desfasurat in Municipiul Craiova.
Scopul principal al acestui proiect a fost cel de a realiza o campanie de informare in cadrul careia se vor informa studentii cu privire la importanta adoptarii unei alimentatii sanatoase cat si a unui stil de viata benefic pentru organism.
Totodata, prin implementarea acestui proiect, 50 de voluntari au participat la o sesiune de pregatire in cadrul careia au invatat noi tehnici de comunicare, abordare si prezentare a temei proiectului.
Obiectivele vizitate constau in: o campanie de informare care incurajeaza studentii sa adopte un stil de alimentatie sanatos; cresterea gradului de informare pentru 4200 de studenti.
 
Proiectul nostru a dezvoltat solidaritatea si toleranta intre tineri, invatarea nonformala, ajutandu-i pe promoteri sa dobandeasca tehnici de abordare, dezbatere si sustinerea unei idei in fata altor studenti. Ei fiind un exemplu de buna practica in comunitate. Discutiile au fost libere, intre promoteri si beneficiari, fiind eliminate barierele de constrangere aparute datorita diferentelor de varsta si mentalitate.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.