sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Răducan, al patrulea prefect în ultimii doi ani

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a fost prezent vineri, 18 iulie, la Craiova, la învestirea în funcţie a noului prefect, Sorin Răducan. Noul prefect a îndeplinit funcţia de şef al APIA Dolj.
De asemenea, Răducan a fost şi şef de cabinet al senatorului Mircea Geoană. El l-a înlocuit în funcţie pe Marius Cristinel Deca.
Sorin Răducan a depus jurământul de credinţă în cadrul unei ceremonii, care s-a desfăşurat la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj. În discursul său, Răducan a asigurat că va pune accent pe agricultură, asigurându-i pe craioveni de transparenţă în cadrul activităţii pe care o va desfăşura.

Este o zi specială care mă onorează. Vă mulţumesc pentru încredere şi vă asigur că îmi voi desfăşura activitatea la nivelul de importanţă şi de demnitate pe care îl solicită această funcţie de reprezentant al Guvernului în judeţul Dolj. Voi fi susţinătorul tuturor măsurilor ce pot conduce la relansarea economică şi a agriculturii în mod special. Am convingerea că voi avea o colaborare deosebită, bazată pe principiile aplicării legilor, cu autorităţile administraţiei publice din judeţul Dolj şi cu reprezentanţii mass-media. Vă garantez deplina transparenţă în activitatea administrativă. Voi fi un partener de dialog cu structurile şi organizaţiile societăţii civile. La final, vă asigur de buna mea credinţă, imparţialitate şi corectitudine în activitatea pe care o voi desfăşura în aplicarea legii şi în slujba cetăţenilor.
A declarat noul Prefect de Dolj, Sorin Răducan

Claudiu Manda: «Îi mulţumesc lui Marius Deca pentru activitatea pe care a desfăşurat-o»

Policlinica Buna Vestire Craiova

La învestirea în funcţie a noului prefect a luat parte şi deputatul PSD, Claudiu Manda, care a ţinut să-i mulţumească fostului prefect, Marius Deca pentru modul în care şi-a desfăşurat activitatea.

Este un moment important pentru viaţa judeţului Dolj. Cred că ar trebui să-i mulţumim înainte de toate, pentru tot ce a făcut, fostului prefect Marius Deca, pentru activitatea pe care a desfăşurat-o, pentru problemele dificile pe care le-a gestionat cu succes. Este un început nou, este un moment în care Sorin Răducan este numit noul prefect al judeţului Dolj. Cred că odată cu instalarea acestuia la conducerea Prefecturii, administraţia doljeană are de câştigat. Sorin Răducan este un om corect, un om de dialog, care poate să ducă mai departe proiectele.
A declarat Claudiu Manda, deputat PSD

_______________
Deca, absent la «dezinstalare»

Noul prefect de Dolj, Sorin Răducan, a fost instalat, vineri, în prezenţa vicepremierului Gabriel Oprea, într-o atmosferă sufocantă, termic, dar şi psihic, aranjată în amănunt după tiparul ceauşist. În fine, până aici, nimic la care să nu mă fi aşteptat.
Dar ca în sala de şedinţe comuniste, pe care toţi primarii doljeni o urăsc să nu fie prezent şi prefectul – încă în funcţie, până la depunerea jurământului de către înlocuitor, asta, aşa, în caz că-şi mai pune vreun pseudojurist pesedist întrebări – Marius Deca, nu mă aşteptam. Pentru că nu se face… Acuma, întrebarea este cine anume nu voia să se vadă cu Deca: Claudiu Manda, şeful PSD Dolj, care l-a înlocuit peste noapte, cum ar veni, sau primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, despre care se spune că aranjase deja ca Radu Preda să fie prefect de Dolj?

Noua Presă

Politica