marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii cercetează doi craioveni pentru uz de armă fără drept

În data de 16.03.2014, lucrători ai Biroului Arme Explozive Substanţe Periculoase au efectuat o acţiune pe linia verificării modului de păstrare şi asigurare a armelor deţinute legal, stabilind faptul că S.DĂNUŢ, 51 de ani, din Craiova a cumpărat, în data de 19.12.2013, 25 cartuşe cu proiectil din cauciuc, iar în cursul aceleiaşi luni a tras 10 dintre cartuşe, cu pistolul deţinut legal, în curtea locuinţei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, pistolul şi alte 15 cartuşe cu proiectil din cauciuc fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, s-a constatat că R.STOIAN, 59 ani, din municipiu a achiziţionat în luna decembrie 2013, 40 cartuşe cu proiectil din cauciuc, iar în aceeaşi zi a tras 8 dintre acestea, cu pistolul deţinut legal, în curtea locuinţei sale.
Poliţiştii au întocmit şi pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, pistolul şi cele 32 cartuşe cu proiectil din cauciuc fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

IPJ DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica