vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dezertări din PNL Olt. Puţine, dar importante

Este lesne de văzut că în PNL apele sunt tulburi şi învolburate. Aşa cum la nivel naţional membrii PNL sunt supărati, neliniştiţi, disperaţi sau furioşi şi la nivel judeţean membri importanţi şi cu vechime sunt neliniştiţi de viitorul lor şi al partidului. După apariţia noului partid liberal, al lui Călin Popescu Tăriceanu, au fost zvonuri că fostul preşedinte judeţean Ioan Ciugulea (vicepreşedinte C. J. OLT) ar forma structura judeţeană a noului partid. Bomba plecării a venit însă de la alţi doi membri importanţi: Dan Codan şi Florian Dumitrescu. Două demisii de răsunet şi importante. Dan Codan, FINANŢATORUL partidului şi Florian Dumitrescu, unul dintre cei mai vechi membri de partid. Dan Codan, liderul organizaţiei slătinene a PNL, şi-a prezentat demisia din motive STRICT personale. Acesta a demisionat şi din funcţia de consilier judeţean. Dan Codan a activat în PNL Slatina şi în organizaţia judeţeană peste 14 ani de zile. Florian Dumitrescu, însă, nu şi-a prezentat demisia şi din cea de director al Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Olt. Există zvonuri pe culoarele sediului PNL că Dan Codan ar forma structura judeţeană a noii formaţiunii politice. Cert este un lucru: Dan Codan s-a înţeles foarte bine cu fostul preşedinte judeţean, Ioan Ciugulea. S-o fi înţeles la fel de bine cu actualul preşedinte, Gigel Ştirbu?

Dan Codan:
Motivul demisiei mele nu este ieşirea de la guvernare a PNL, eu fiind pentru ieşirea de la guvernare. Vreau să mă liniştesc un pic, sunt de 14 ani în munca politică.

Florian Dumitrescu:
Este o problemă personală, posibil să mă înscriu în PSD

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform statutului, noua conducere a PNL Slatina va fi desemnată de Biroul Permanent Judeţean. Până la momentul actual nu a fost stabilită o dată pentru reunirea acestui organism politic. Biroul Judeţean va numi un interimar care va conduce filiala slătineană până la alegerile interne. Întâlniţi în şedinţa Biroului Politic Judeţean, liberalii olteni îl sprijină, în continuare, pe Crin Antonescu în proiectul său politic şi în direcţia luată. Plecarea lui Dan Codan din PNL este o pierdere foarte mare având în vedere: implicarea în activitatea politică şi sponsorizarea partidului.

Politica