joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebeluş mort, la o zi după externarea din spital

O fetiţă în vârstă de numai trei săptămâni a murit la o zi de la externarea din spital. Micuţa fusese tratată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru o afecţiune pulmonară. A fost internată timp de 10 zile iar apoi, potrivit părinţilor, medicii au spus că este bine şi poate fi externată.

Medicii din Cărbuneşti ne-au spus că este bolnavă de plămâni. Ne-au trimis la Craiova pentru că nu aveau dotările necesare. Cadrele medicale au externat-o la 10 zile de la internare, iar a doua zi a murit. Doctorii au încercat să o resuciteze, însă degeaba nu au mai putut să facă absolut nimic. Brusc i s-a făcut rău şi a leşinat.
A spus tatăl fetiţei

Managerul SCJU Craiova, Bogdan Fănuţă, a declarat:
Copilul a ajuns la saturaţie 100% în oxigen liber, a luat în greutate, fără să mai repete episodul febril, radiografiile de control arătau bine, rezultatele sunt în regulă la ieşire, la externare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Familia acuză medicii pentru moartea copilei, iar poliţiştii gorjeni au deschis o anchetă în acest caz. Părinţii au mai pierdut un copil de o lună, anul trecut, copil care fusese tratat de laringită.

Politica