vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pericol pe şosele

Un accident de circulaţie s-a produs ieri dimineaţă în judeţul Vâlcea. V. Maria, în vârstă de 36 ani, din Brezoi, în timp ce conducea un autoturism marca Peugeot, pe DN 7 – Racoviţa, la km 217 – Racoviţa, din direcţia Rm. Vâlcea către Sibiu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă uşoară la dreapta,  intrând în coliziune cu un autoturism marca Ford, condus de H. Ioan, din oraşul Blaj, jud. Alba. Şoferiţa a pătruns pe sensul opus pentru a evita pietrişul căzut de pe versantul din stânga pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Brezoi, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism coloană lombosacrată. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
IPJ Vâlcea

În urma accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ pentru aproximativ 2 ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere creşterea temperaturilor din ultima perioadă şi existenţa riscului de căderi de pietre şi zăpadă  pe DN 7-valea Oltului, recomandăm conducătorilor auto  care tranzitează această zonă să  conducă prudent, adaptând viteza de deplasare la condiţiile atmosferice şi păstrând o distanţă de siguranţă mai mare.
IPJ Vâlcea

Politica