sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O victorie cu «câinii-roşii», îi urca pe podium

Mare, meci mare în Polivalenta din Bănie. Astăzi, cu începere de la ora 17.00, voleibaliştii craioveni întâlnesc unul dintre adversarii tradiţionali ai campionatului. Este vorba despre Dinamo Bucureşti, club care nu se poate spune că se află printre preferatele  suporterilor din Bănie, adversitatea oltenilor faţă de cei ce se numesc generic “câinii roşii” fiind mult prea bine cunoscută. Din punct de vedere sportiv meciul se anunţă extrem de echilibrat. Dinamo are un lot care poate pune probleme oricărei echipe, ceea ce constituie un semnal de alarmă pentru banca tehnică olteană. Nici gazdele nu se pot plânge că nu formează un grup experimentat şi valoros, transferurile făcute în vară stând mărturie. SCM Craiova a arătat că are potenţial atât în campionat cât şi în cupele europene unde nu s-a făcut de ruşine.

Şi-au făcut temele pentru Dinamo

Am văzut ultimele două partide cu ei şi pot să spun că nu ne aşteaptă un meci uşor. Dacă la Baia-Mare au jucat previzibil, cu Zalăul au făcut un meci bun, bazat pe forţă. Este adevărat că nici Zalăul nu s-a ridicat la nivelul pe care îl ştiam dar asta nu le scade din merit dinamoviştilor. Am căutat punctele lor slabe, am văzut ce avem de făcut, acum trebuie să transpunem în practică ceea ce am pregătit. Ştiam că nu o să fie uşor şi sincer nici nu îmi plac meciurile uşoare. Suntem o echipă care are nevoie de provocări pentru a ne arăta valoarea. Nu pot să spun decât că aştept ca publicul să fie alături de noi şi că îmi doresc ca împreună să trecem de un adversar tradiţional care ne va pune probleme. Cu siguranţă va fi un spectacol sportiv reuşit.
A declarat ieri, Dan Pascu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Revine Laurenţiu Vânătoru

Referitor la adversarul de astăzi se poate spune că este una dintre formaţiile care au un cuvânt de spus în campionat şi vine la Craiova motivată pentru a recupera punctele pierdute pe teren propriu. În meciul din tur, oltenii s-au impus în capitală cu 3-2, după o partidă grea, de luptă. În pauza competiţională, Dinamo s-a întărit făcând măcar două transferuri reuşite, pe posturile de universal şi secund.

De partea cealaltă a fileului, este de aşteptat să revină la conducerea echipei din teren Laurenţiu Vânătorul, cel care a stat etapa trecută din cauza unor probleme de sănătate.  Pe lângă jocul orgoliilor, partida este importantă şi pentru clasament. Momentan, Dinamo se află pe locul al treilea, o înfrângere în faţa SCM însemnând rocada în clasamentul Diviziei A1. Cu trei puncte aduse de o victorie cu 3-0 sau 3-1, craiovenii ar revenii pe podium, performanţă de dorit. Craiova nu-şi mai poate permite paşi greşiţi pe teren propriu, indiferent de numele adversarului, dacă vrea să aibă o poziţie confortabilă în play-off.

Politica