miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turneu interesant la malul Dunării

Organizatoarea AS Drobeta 2013, Minerul Mehedinţi, Recolta Dănceu, Phoenix Izvorul Bîrzii, AS Kladova Drobeta, Silvamos Severin sau Coşuştea Căzăneşti sunt câteva dintre echipele de judeţ care şi-au anunţat deja prezenţa la competiţia care va începe luni în Sala Polivalentă. Duminică este ultima zi de înscrieri, după care va avea loc tragerea la sorţi a turneului de fotbal în sală, care reprezintă o premieră pentru municipiul Drobeta – Turnu Severin. Organizatorii speră să aibă un tablou format din 16 echipe, iar la competiţie ar putea să participe şi o reprezentantă a oraşului sârbesc Kladovo. În paralel, se va desfăşura şi întrecerea rezervată categoriilor de vârstă juniori şi old-boys, unde vor fi mai puţine combatante. Pe lângă jucătorii care activează în campionatul judeţean, la Cupa Drobeta va juca şi componentul Universităţii Craiova, Dorel Stoica, care va evolua pentru AS Severin Team.  

Acesta a participat şi la sfârşitul anului trecut la un turneu similar, desfăşurat pe malul sârbesc al Dunării, la Kladovo. Echipa sa a ajuns până în ultimul act, unde a fost învinsă, la loviturile de la 7 metri, de 10 Stars Severin, adversară care i-a avut în componenţă pe mehedinţenii Andrei Dicu (Minerul Motru), Mădălin Mihăescu (Gloria Buzău) şi Cristian Poiană (FC Oşorhei). Aceştia nu vor mai juca şi la Cupa Drobeta, urmând să se prezinte la reunirea echipelor de club. Şi divizionara D mehedinţeană AS Drobeta 2013 a participat la deja tradiţionala Cupa Kladovo, unde a fost eliminată în sferturile de finală.

Câştigătoarea turneului din Serbia a fost recompensată cu 500 de euro. Premii similare vor fi şi la Cupa Drobeta, unde vor mai fi răsplătiţi golgheterul turneului, cel mai bun jucător şi cel mai bun portar. Competiţia pare destul de disputată, pe parchet anunţându-şi prezenţa şi foştii prim-divizionari severineni Gabriel Boştină, Cornel Mihart şi Costi Gărgălie. Fiecare echipă va trebui să achite o taxă de participare în valoare de 300 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica