Eric părăseşte România cu un singur regret

Eric nu pleacă cu gânduri negre din România, dar regretă că nu şi-a trecut în palmares minute pentru o echipă titrată din fotbalul autohton. Ieri, deoarece campionatul Arabiei Saudite este în plină desfăşurare, Eric a fost nevoit să grăbească puţin lucrurile, efectuând vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti. “Prins” în public de presă, Eric nu a scăpat fără câteva cuvinte în faţa microfoanelor. Perioada petrecută pe plaiurile româneşti l-a determinat pe Eric să afirme că se va reîntoarce în ţara noastră, deoarece aici i s-au înfipt rădăcinile, considerând România o a doua casă. Brazilianul pleacă la arabi cu sufletul împăcat şi cu gândul că ne-a dezvăluit şi ultima picătură din oceanul de talent fotbalistic, pe care Eric îl deţine pe deplin.

Am semnat pe un an şi jumătate. Pe de o parte, îmi pare bine că plec la mai bine, mai ales pentru familia mea. Dar, mă încearcă şi o părere de rău. Regretul meu este că n-am ajuns să joc la o echipă titrată din România, dar asta este. Mă consolez cu faptul că am jucat pentru vicecampioana României, adică pentru Pandurii. Plec din România cu gândul că am dat tot ce-i mai bun din mine. Orice ar fi, într-o zi mă voi întoarce în România, care a devenit a doua mea casă. Nu eram disperat să plec, am avut mai multe oferte, mai ales că la Pandurii am câştigat, în ultima jumătate de an, mai mulţi bani decât în toţi cei şapte ani petrecuţi în fotbalul românesc.
A declarat ieri Eric, citat de digisport.ro. În urma acestui transfer, Pandurii Târgu-Jiu va încasa o sumă ce atinge un total de 1,25 milioane de euro, însă nu toţi banii vor ajunge în conturile gorjene

Se estimează că vicecampioana României se va alege cu un milion de euro, după ce va redirecţiona cele 25 de procente din suma transferului către clubul Gaz Metan Mediaş. Eric va profita de o creştere substanţială a veniturilor, salariul acordat de şeicii lui Al Ahli fiind în valoare de 65.000 de dolari pe lună. Al Ahli ocupă locul patru în campionatul Arabiei Saudite la o distanţă de 18 puncte de liderul Al Nasr. Vineri, noua gruparea a lui Eric va primi vizita codaşei clasamentului Al Nahda, într-o partidă ce va conta pentru etapa a XVII-A. 

Populare

Recomandări

A murit rapperul american Coolio

Rapperul american Coolio, cunoscut în special pentru hitul său...

MAE avertizează românii care călătoresc în Franţa: Trafic perturbat pe mai multe linii feroviare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se...

Părăsiți Rusia cât mai curând! Îndemnul MAE pentru români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România i-a îndemnat pe...

Secții noi la Spitalul de Urgență Craiova: „Un mare plus atât pentru pacienți, cât și pentru spital”

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova este în...