marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drogați la volan, pe străzile din Craiova

Polițiștii doljeni continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație prin depistarea conducătorilor auto care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În ultimele 48 de ore au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier, 3 fiind de conducerea sub influența alcoolului, 2 de conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 3 de conducere fără permis și 4 de altă natură.

Astfel, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat,joi, 01 iunie, un bărbat, de 38 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din localitate. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cannabis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot joi, la ora 23.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 34 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, din localitate. Și acesta a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţele cocaină și benzodiazepine. Cei doi au fost conduși la unități medicale unde le-au fost recoltate mostre biologice.

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica