marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 18 ani, cu mașina în șanț, la Brebeni

Un tânăr de 18 ani din Drăgănești-Olt a fost protagonistul unui accident rutier care a avut loc duminică dimineața la Brebeni. În incident a fost implicat un singur autoturism.Potrivit polițiștilor, tânărul a desfășurat acțiuni care l-au distrat de la condus și a lovit un parapet, ca mai apoi să se răstoarne cu autoturismul. Șoferul s-a ales cu o amendă în valoare de 580 de lei.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 546, a desfășurat activități de natură a-i distrage atenția și a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoturismul implicat în eveniment. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei”, potrivit IPJ Olt.

Politica