marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 13 ani din Craiova, la poliție cu un portofel găsit pe stradă

Uneori, vârsta și maturitatea nu sunt în cea mai bună simbioză. În timp ce unii adulți au momente în care dau dovadă mai de graba de lipsă de maturitate, un copil de 13 ani din Craiova a făcut exact inversul. Cel mic s-a prezentat miercuri la secția 1 de poliție din oraș pentru a spune că a găsit pe stradă un portofel cu o sumă consistentă de bani, dar și acte.

Oamenii legii au găsit repede proprietarul, o femeie de 47 de ani din Craiova.

„La sediul Secției 1 Poliție Craiova s-a prezentat ieri, 24 mai, un adolescent care a solicitat sprijinul polițiștilor. Se numește Alexandru și are 13 ani. Ajutorul nu era pentru el, ci pentru o altă persoană. Alexandru găsise pe stradă un portofel în care se aflau documente personale, carduri bancare și o generoasă sumă de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fără a sta pe gânduri, băiatul a luat decizia de a-l încredința polițiștilor și s-a deplasat la Secția 1 Poliție Craiova. În scurt timp, polițiștii au găsit proprietarul, o femeie de 47 de ani, din municipiul Craiova, aceasta fiindu-i recunoscătoare lui Alexandru pentru fapta sa.

Prin gestul său, Alexandru ne-a dovedit că spiritul civic există de la cele mai fragede vârste. Felicitări Alexandru! Felicitări și părinților tăi care ți-au oferit o astfel de educație”, potrivit IPJ Dolj.

Politica