duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Slatina. Unitățile de învățământ, dotate cu mobilier și echipamente digitale

După mai multe consultări și culegere de informații privind necesitatea acestui proiect, Primăria Slatina a pornit demersurile pentru obținerea de finanțare din fonduri europene pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ.

Recent, la inițiativa primarului Emil Moț, Consiliul Local Slatina a aprobat, deja, proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Municipiul Slatina”, în vederea finanțării acestuia în cadrul unui apel de proiecte finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Valoarea totală a proiectului este de 14.672.970 lei, la care se adaugă TVA de 2.982.977 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cheltuielile neeligibile ale proiectului, cât și sumele reprezentând cheltuielile conexe ce pot
apărea pe durata implementării proiectului vor fi asigurate din bugetul local, mai prevede proiectul de hotârâre inițiat de primatul orașului.

Municipiul Slatina a avut o consultare cu privire la necesitatea achiziționării de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, necesare desfășurării activității didactice în unitățile de învățământ preuniversitar, consultare la care au participat reprezentanții acestora, care și-au exprimat dorința ca Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina să depună în acest sens o cerere de finanțare.

În cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale
a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Municipiul Slatina” se
propune dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de
învățământ preuniversitar și a unităților conexe, necesare desfășurării în condiții bune a activității didactice în unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiului Slatina”, se arată raportul de specialitate al proiectului de hotărâre adoptat.

spot_img
spot_img

Politica