marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei. Fostul atacant de la FCU Craiova a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a jucătorilor convocați pentru partidele cu Anglia și Malta.

Anunțul a fost făcut de MM Stoica. Acesta a spus că italienii au trimis un mail către clubul FCSB: „„Mi se întâmplă rar să mă emoționez, noroc că am scris ce vreau să zic. Avem un jucător la naționala campioană europeană en-titre, Compagno la naționala Italiei. Andrea are o sârguință cum rar am văzut. M-a sunat Argăseală și mi-a zis: «Te-au uitat pe mail? Compagno a fost convcat la națională». Am zis că mă ia la mișto. Prima dată m-am gândit la care națională, că el nu e român. Nu am avut niciun jucător convocat la o națională de nivelul ăsta”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Rămâne de văzut dacă Andrea Compagno va prinde și lista finală, dar dacă va face parte din lotul cu care Italia va ataca debutul preliminariilor EURO 2024, va lupta pentru un loc în primul 11 al ”Squadra Azzurra” cu fotbaliști precum Immobile sau Pinamonti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica