marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident pe DN 65 – European 574, în afara localității Valea Mare

Un accident de circulație s-a produs luni, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

”La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, a avut loc un accident rutier”, potrivit IPJ Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: facebook/Info Trafic Slatina

Politica