marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Evenimente cultural-artistice supravegheate de jandarmi

Jandarmii mehedințeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Mehedinți, vor participa la misiuni de asigurare și menținere a climatului de ordine publică pe timpul evenimentelor organizate în spațiul public, în perioada 8-11 septembrie  a.c., în județul Mehedinți.

Fiind o perioadă cu evenimente la care, de regulă, participă multe persoane, misiunile Jandarmeriei vor fi adaptate pentru ca activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță. Astfel, jandarmii vor participa la următoarele misiuni:

– 8 septembrie – asigurare măsuri de ordine publică în zona centrului de examen constituit la Colegiul Tehnic „Lorin Sălăgean” din Drobeta Turnu Severin, cu ocazia desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat;
– 8 – 9 septembrie – asigurare măsuri de ordine publică la evenimentele ce vor avea loc în localitățile Șimian și Dubova;
– 8-11 septembrie – menținere a ordinii publice la manifestările cultural -artistice ocazionate de Festivalul „Cetății Medievale”, precum și în următoarele localități: Husnicioara, Hinova, Ilovița, Balta, Isverna, Malovăț, Podeni.
Pentru ca aceste activități să se desfășoare fără incidente, Jandarmeria transmite următoarele recomandări:
– să se respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine;
– să se evite consumul excesiv de băuturi alcoolice;
– să se supravegheze comportamentul copiilor;
– să se acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale;
– să se semnaleze prompt forțelor de ordine, orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica