marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Distincția de serviciu”, acordată unui jandarm craiovean

Pasiunea, dăruirea și modul în care și-a desfășurat activitatea i-au adus ,,Distincția de serviciu”

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, colegul nostru, plutonier adjutant Vîlceleanu Alin, a primit ,,Distincția de serviciu”, acordată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Alin își desfășoară activitatea în Jandarmerie de peste 18 ani și mereu a dat dovadă de profesionalism și sprijin pentru cetățeni și colegi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Implicat și cu un dezvoltat simț civic, atât în misiuni, cât și în timpul liber, a intervenit fără să ezite la salvarea de vieți omenești. Putem aminti acțiunea de salvare a două persoane aflate în stare de inconștiență, din cauza intoxicării cu fum, pe timpul unui incendiu, dar și intervenția, în sprijinul pompierilor, de a evacua copiii și persoanele cu dizabilități dintr-un imobil cuprins de flăcări.
De asemenea, în timpul liber, a intervenit pentru urmărirea și prinderea unei persoane care furase un portofel cu bani și acte, astfel încât bunurile au fost înapoiate proprietarului.

Alin este un om modest, care își face datoria și spune că sprijinul colegilor a contat enorm pentru reușita acestor misiuni.

Felicitări, Alin!

Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova

Politica