joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru, un nou tun financiar: „E reală oferta pentru Andrei Ivan!”

La mijlocul unui sezon ce se anunță deja ratat, patronul CSU Craiova poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor.

Oltenii au pierdut la Sf. Gheorghe și tremură pentru participarea în play-off. Chiar dacă performanța sportivă se lasă așteptată, cea financiară, legată de business, pare să funcționeze de minune. Rotaru are pe masă oferta de la Saint Etienne pentru Andrei Ivan. Cel puțin asta a susținut Daniel Stanciu. Fostul conducător al celor de la Steaua, Dinamo și CFR Cluj spune că lanterna din Ligue 1 vrea să-l împrumute pe internaționalul lui Rotaru până în vară, cu opțiune de cumpărare. În jurul a 3,5 milioane de euro se învârte suma de transfer.
„E o problemă la Craiova, pentru că sunt discuții, e reală oferta pentru Ivan. E vorba de Saint Etienne, e vorba de un împrumut până în vară. Știți foarte bine că Saint Etienne este pe ultimul loc și probabil vor să aibă o siguranță dacă se salvează și bineînțeles și jucătorul să confirme. Cred că oferă undeva în jur de 300.000, cu diferența 3,5 milioane. Nu știu exact dacă e toată suma 3,5 milioane, însă Craiova, din ce știu, a cerut 5 milioane, așa cum a făcut, de fapt, și cu Fortuna Sittard, din Olanda, care a oferit două milioane, banii jos, pe transferul lui Ivan. Însă, în situația în care se află Craiova, vă dați seama că, în afară de faptul că Rotaru ține foarte mult la prețuri, pentru că i-a ieșit chiar foarte bine de câteva ori, în momentul ăsta are și problema cu play-off-ul. E problema cu play-off-ul, pentru că e presiunea că pot pierde play-off-ul și atunci e o chestiune de jucător. Dar e vorba și de bani, pentru că e o ofertă bună, zic eu”, a precizat Daniel Stanciu la Digi Sport Special.
După înfrângerea cu Sepsi, scor 1-3, Andrei Ivan a vorbit despre posibilul transfer la Saint Etienne: „Nu cred că e adevărat ce s-a spus în presă. Sunt jucătorul Universității Craiova și îmi fac treaba bine. Sună bine, dar nu mă gândesc la un transfer”.
10 goluri în 18 meciuri a reușit Andrei Ivan în acest sezon de Liga 1. 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Ivan, potrivit Transfermarkt. În acest moment, Saint Etienne este ultima clasată în Ligue 1, cu doar 15 puncte adunate în 22 de etape.

Politica