marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Singura variantă ca meciul CSU Craiova – Rapid să fie amânat!

Oltenii au ajuns să-și dorească mai mulți jucători loviți de Covid-19 pentru a putea reprograma jocul cu giuleștenii.

Potrivit regulamentului special, determinat de pandemie, un meci va fi amânat dacă o echipă are mai puțin de 13 jucători valizi, între care 2 portari. În acest moment, potrivit digisport.ro, se întrunesc circumstanțele necesare pentru ca partida să fie reprogramată, dat fiind faptul că în lotul alb-albastru ar mai fi doar 11 jucători apți.
Patronul Mihai Rotaru a discutat despre amânarea partidei cu Rapid în cadrul emisiunii Digi Sport Special. El a preconizat că există posibilitatea ca aceste cazuri să se înmulțească, iar astfel la ora meciului să nu aibă suficienți jucători valizi.
„Dacă LPF nu acceptă reprogramarea meciului cu Rapid de sâmbătă pentru luni, luăm în calcul să cerem reprogramarea partidei la o dată ulterioară. Nu cred că vom avea 13 jucători valizi, avem și jucători accidentați. Vom vedea dacă avem 13 jucători valizi. Dacă vom avea 13 jucători, vom juca. Ar fi bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile cu celelalte echipe. Este foarte probabil să mai apară cazuri pozitive la noi. Noi am avut două teste PCR în Turcia, am venit în țară și am avut altă testare, am văzut cum funcționează acest virus. Toată lumea este extrem de prudentă în club”, a declarat Mihai Rotaru.
În cazul în care la ultima testare se constată că nu sunt suficienți jucători pentru meciul cu Rapid, adică 13 între care 2 portari, acesta poate fi amânat.

Politica