marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Urmărit de poliție, s-a răsturnat cu mașina

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Izvoare, s-a urcat beat la volan și a gonit cu viteză pe străzile Craiovei după ce nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor. Cursa nebună nu a durat mult deoarece șoferul s-a răsturnat cu mașina. Urmărirea s-a finalizat la intersecția străzilor Popoveni cu strada Constantin Severeanu, unde, autoturismul în cauză a acroșat și două autoturisme, parcate regulamentar.

„Depistat în timp ce conducea un vehicul sub influenţa alcoolului, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost implicat într-un accident de circulaţie cu pagube materiale. Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe Bulevardul 1 Mai, din Craiova au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliţie în funcțiune, pe mai multe străzi din Craiova. Urmărirea s-a finalizat la intersecția străzilor Popoveni cu strada Constantin Severeanu, unde, autoturismul în cauză a acroșat două autoturisme, parcate regulamentar, iar ulterior s-a fi răsturnat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au legitimat conducătorul autoturismului, stabilind că este un bărbat de 39 de ani, din comuna Izvoare. Bărbatul a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală”- IPJ Dolj.

Politica