marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aventerra Park și-a deschis porțile direct în inima Olteniei


Aventerra Park este locul în care oltenii pot să avea parte de o adevărată aventură. Aflat la doar jumătate de oră de Târgu Jiu, parcul și-a deschis porțile de curând pentru cei mici, care vor învăța să își găsească curajul, și pentru cei mari, care au ocazia să fie, din nou, mici.

„Pentru că, de mai bine de un an am fost nevoiți să stăm mai mult în interior, vă așteptăm, cu mic, cu mare, să vă deconectați de la tehnologie și să vă reconectați cu natura! Fie că vreți să participați la activități interactive sau pur și simplu simțiți nevoia unui răgaz, în puritatea și serenitatea regiunii noastre, Aventerra Park este locul potrivit. Mai mult! Nu suntem doar un parc de aventură. Pe lângă dorința de a ne înconjura cu oameni aventuroși și dornici de distracție, misiunea noastră este să aducem bucurie și în viețile celor mai încercați, cât și să generăm un impact de durată în comunitate. Ni s-a dovedit că poți descoperi noi trăiri în orice etapă a vieții!  Fie că vrei să guști din curajul vieții de adult, sau îți dorești să retrăiești file din copilărie, noi îți suntem alături atunci când decizi să îndrăznești!”, spun reprezentanții parcului.

Aventerra Park are porțile deschise zilnic. În timpul săptămânii se pot programa grupuri de cel puțin 10 aventuroși, ce și-au planificat dinainte o experiență personalizată. În weekend, parcul este deschis între orele 10:00 și 20:00, cât timp vremea este bună. Tinerii cu posibilități reduse beneficiază de reduceri după cum urmează: cei ce provin din centre de plasament au 50% reducere, sau complet gratuit în cazul organizării grupurilor, cei din mediul rural au 30% reducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atunci când îndrăznești să îți creezi noi amintiri, în cadrul celui mai mare parc de aventură din Oltenia, ai libertate totală și control deplin. Iar ca tu să fii în largul tău și să savurezi intensitatea momentului, noi am dezvoltat totul respectând standarde internaționale de siguranță. De aceea doar la noi toate cele 6 trasee includ: echipamente de protecție profesionale marca Petzel;  sistem paralel de asigurare a vieții tip ZAZA 2; structuri testate în condiții de greutate și uzură superioare;  verificări și ajustări efectuate în mod constant;  pregătire și instructaj prealabil;  elemente special adaptate condițiilor fizice ale aventurierilor;  supraveghere permanentă și punți de coborâre de urgență.

Politica