marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova vrea titlul cu transferuri de play-out

CSU Craiova are pretenții la câștigarea campionatului în fiecare an, dar oltenii nu reușesc să formeze o echipă capabilă să se lupte de la egal la egal cu celelalte forțe. Dacă până acum, Mihai Rotaru a mai făcut mutări care le dădeau speranțe suporterilor, în această vară lucrurile stau diferit.
Patronul trupei din Bănie a făcut două transferuri de play-out. Acesta l-a cumpărat pe David Lazar, portarul de la Astra, una dintre echipele retrogradate. Totodată, Rotaru a hotărât că are nevoie de încă un jucător eligibil pentru regula U21. Astfel, CSU Craiova l-a transferat pe Alexandru Mărieș (20 de ani), de la Fotbal Comuna Recea.
„I-am dat drumul lui Mărieș la Universitatea Craiova. E deja transferat, noi nu am vrut să ne opunem mutării, e viitorul copilului. Nu suntem o echipă care să oprim viitorul jucătorilor. Am luat ceva bani mărunți, dar în principiu am luat un procent pentru viitor. Nu vreau să spun suma, pentru că îmi e rușine la cât e de mică, dar înțelegerea a fost ca băiatul să plece când va putea merge la mai bine. Așa a fost înțelegerea și cu părinții lui, că dacă va avea o ofertă bună, nu îi vom distruge viitorul. 5.000 de euro am luat pe el, plus procente. Asta e realitatea”, a spus președintele clubului Fotbal Comuna Recea, Florin Gherasim, pentru Liga2.ro.
Sorin Cârțu susține că Marinos Ouzounidis a fost cel care l-a remarcat pe Alexandru Mărieș: „E opțiunea antrenorului. Transferurile sunt făcute pe baza unei strategii, pe care o stabilește antrenorul, patronul”, a declarat Sorin Cârțu, pentru ProSport.

Politica