marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură, contestat din toate direcțiile!

Mulți oameni de fotbal îl consideră pe antrenorul CSU responsabil de seria neagră prin care trece echipa.

„Un gol excepțional Cicâldău, cu fentă din preluare. S-a văzut că se lucrează la faza defensivă, de-asta și-au luat și gol din fază fixă, ca să îl parafrazez pe Papură. Nu știu dacă a fost ofsaid, nu mă pronunț.
Craiova a încercat să mai construiască. Când spune antrenorul că a mai avut ocazii… nu știu ce să spun. Au dominat mai mult, e drept, dar să nu uităm că înainte de egalare, Astra a mai avut o ocazie mare. Craiova e departe de ceea ce iubesc suporterii și ce vrea ea. Ea vrea să se bată la titlu și suporterii vor spectacol. Nu am văzut nimic în seara asta, dar așa cum spune antrenorul, îi plac rezultatele echitabile”, a declarat Ion Crăciunescu la TV DigiSport.
Fostul internațional George Florescu a spus la Look Sport că Reghe ar trebui adus în locul lui Papi: „Din ceea ce văd, cred că atunci când declari că te lupţi la titlu ai nevoie de un antrenor care ştie ce înseamnă lupta la titlu. Reghecampf, cu siguranţă, ar fi mai potrivit.
Dacă ar veni la Craiova, ar veni pentru rezultate şi trofee. Iar trofeele costă bani şi o să vrea jucători de valoare. Ai nevoie de jucători bine plătiţi, de linişte…”.

Politica