marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 17 decembrie 2020. Nativii Taur au planuri mărețe, iar Fecioarele vor face schimbări

Berbec

Astăzi, nativul Berbec este nevoit să poarte anumite discuții care nu suportă amânare. Dis-de-dimineață, va afla anumite informații care îl vor pune pe gânduri, iar spre seară sunt posibile cel puțin două evenimente. Se recomandă ca acest nativ să fie mai reținut în ceea ce împărtășește cu cei din jur.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dis-de-dimineață, nativul Taur se străduiește sa fie în centrul atenției, fie prin planurile sale pentru astăzi, fie prin simțul umorului. Sunt anumite discuții care nu suportă amânare, iar el face tot posibilul să fie punctual. În a doua parte a zilei, se focalizează pe aspectele financiare, va căuta să facă economii.

Gemeni

O veste poate îmbunătăți enorm ziua nativului din zodia Gemeni. Singurul impediment poate fi un conflict dintre el și partenerul de viață. În prima parte a zilei, nimic nu îl va împiedica pe nativul din Gemeni sa nu fie amabil cu cei din jur. Ultimele ore ale zilei vor aduce pentru el vești importante în ceea ce privește un proiect.

Rac

Pentru Rac lucrurile se îmbunătățesc în prima parte a zilei, treptat va simți cum partenerul de viață își schimbă atitudinea, iar conflictele aparente se vor încheia. Economiile Racului îi vor servi la achiziționarea unui cadou pentru un apropiat. În relația de cuplu nu reușiți să ajungeți la un consens în ceea ce privește viitorul.

Leu

Grija pentru ceilalți nu îl va lăsa pe nativul din zodia Leu să se relaxeze, fiind atent la nevoile lor. În a doua parte a zilei, o vizită a unei rude sau a unui apropiat va aduce o doză de bucurie pentru acest nativ. La finalul zilei vor fi purtate discuții ce vizează problemele economice din cadrul familiei.

Fecioară

Astăzi schimbările vor fi un lucru comun pentru nativul din zodia Fecioară. Un membru al familiei îl va surprinde plăcut cu o veste mult așteptată de acesta. Spre seară Fecioara va încerca să găsească o soluție pentru problemele de sănătate, cu ajutorul unui apropiat.

Balanță

Astăzi se anunță progrese pentru viața profesională a Balanței. În prima parte a zilei vor fi răsplătite eforturile acestui nativ, fie cu o mărire a salariului, fie cu o primă. Spre finalul zilei va învăța să își stăpânească emoțiile, iar în ceea ce privește starea materială, va lupta pentru îmbunătățirea acesteia.

Scorpion

În prima parte a zilei, nativul Scorpion are parte de o întâlnire care îi face plăcere. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi singur. Spre finalul zilei un apropiat îl va sfătui în ceea ce privește luarea unei decizii. Nu numai că nativul acestei zodii poate întâlni persoane, dar este posibil să lege prietenii, fapt ce îl încântă nespus.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător este astăzi plin de energie. Va împărtăși cu cei din jur gândurile sale, planurile pentru întreaga zi și va socializa. În a doua parte a zilei, are parte de unele neînțelegeri însă nu grave. O problemă din trecut îl va măcina în restul zilei, va căuta o soluție pentru rezolvarea acesteia.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn va amâna cel puțin o întâlnire, fie ea de tip profesional, fie în interes personal. În prima parte a zilei, Capricornul va avea succes printr-un proiect care îi va aduce beneficii materiale. În a doua parte a zilei o veste îi va schimbă planurile, iar schimbarea va fi favorabilă.

Vărsător

Astăzi, nativul Vărsător va călători, se va bucura de timpul liber alături de cei drag. În prima parte a zilei, nu va evita să cheltuiască o sumă însemnată doar să impresioneze. Spre seară, va pune pe primul loc familia, dar și pe partenerul de viață. Este posibil să vă deschideți o afacere de familie sau în parteneriat cu un bun prieten. Ca să aveți succes, nu uitați de răbdare și perseverență.

Pești

Nativului Pești nu îi sunt recomandate astăzi cheltuielile. În prima parte a zilei, nu va fi prea sociabil, spre nemulțumirea partenerului de viață și a colegilor. În a doua parte a zilei, o veste despre un apropiat îi va aduce zâmbetul pe buze. Depuneți eforturi semnificative pentru cei dragi și așteptați ca acestea să vă fie recunoscute. 

Politica