marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PMP a sărbătorit Ziua Națională într-un mod inedit

Membrii și simpatizanții Partidului Mișcarea Populară din Mehedinți, împreună cu candidații pentru Parlamentul României au sărbătorit Ziua Națională într-un mod inedit. Într-o zonă aflat în aprpierea municipiului, pe un deal din vecinătatea localității Dudașul Schelei, a fost desfășurat sloganul „MIȘCĂM ROMÂNIA”, au fost fluturate steaguri tricolore și s-a strigat într-un glas LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

O superbă acțiune dedicată zilei de 1 Decembrie a fost organizată de PMP Mehedinți, pe o colină din vecinătatea localității Dudașul Schelei. Candidații PMP pentru Parlamentul României, precum și zeci de membri și simpatizanți ai PMP au desfășurat cu litere mari mesajul MIȘCĂM ROMÂNIA, au fluturat drapele naționale și au realizat un joc spectaculos de fumigene în culorile drapelului național al României.

Cu toții au strigat într-un suflet, LA MULȚI ANI ROMÂNIA! Este singura acțiune de acest fel realizată de vreo echipă de campanie în această zi sfântă pentru România, dar și o metodă inedită de a transmite mehedințenilor, precum și tuturor românilor, bucuria de a fi român și dorința de unitate națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin acțiunea dedicată Zilei Naționale a României, PMP a dorit să transmită un mesaj de unitate națională și să reamintească românilor că este singurul partid care are ca obiectiv politic clar și exprimat direct de a unifica România. PMP este partidul care a susţinut mereu cauza românilor de ambele părţi ale Prutului. În continuare, PMP militează pentru înfiinţarea unui Minister pentru Relaţia cu Republica Moldova care să sprijine activ politicile de reformă administrativă ale noii administraţii de la Chişinău. Totodată PMP promovează Biserica și promovează valorile creștine ale poporului român.

„Noi cei de la Mișcarea Populară avem în programul nostru un obiectiv foarte bine stabilit, acela de a unifica România. Astăzi, de 1 Decembrie, noi considerăm că nu este doar un eveniment din trecut, ci unul care va marca România în viitorul apropiat. Transmitem un sincer LA MULȚI ANI ROMÂNIA ȘI UN SINCER LA MULȚI ANI TUTUROR ROMÂNILOR!”, a declarat deputatul Ion Cupă.

„De 1 Decembrie doresc și eu să transmit un sincer La mulți ani tuturor mehedințenilor, tuturor românilor. Este ziua în care suntem, an de an, din ce în ce mai uniți. În acest an greu, în care trecem prin criză, românii reușesc ră rămână puternici și să mergem cu toții mai departe. Trebuie să iubim România necondiționat, oriunde am fi!”, a transmis Florin Gagea, candidatul PMP pentru Senatul României.

„Suntem aici pentru a da un semnal puternic din partea PMP Mehedinți, partid care dorește să miște România într-o direcție mai bună. Suntem partidul care dorește reîntregirea României și împlinirea idealului național, suntem partidul care cinstește eroii și respectă tradițiile. La mulți ani România!”, a transmis președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

Mesajul președintelui PMP

Președintele PMP, Eugen Tomac, a transmis, la rândul său un mesaj emoționant de Ziua Națională.

„Aceasta este ziua cea mare a națiunii noastre! Au trecut 102 ani de când națiunea noastră a făurit statul România cu toate provinciile ei, ani în care am trecut prin multe. Întâi, în 1923, ne-am organizat și am adoptat Constituția României Mari. Apoi, am îndurat cruzimea războiului, soldat cu pierderea Basarabiei și a Nordului Bucovinei. Nu au fost singurele nenorociri. După război, Armata Roșie ne-a adus cu tancurile comunismul care a aruncat în închisoare toată elita României. Ruptura de comunism s-a produs cu multe victime nevinovate și astăzi, la 30 de ani distanță, statul român ridică în continuare din umeri când este întrebat cine i-a omorât pe românii care cereau în stradă libertate și adevăr. În 30 de ani de democrație, am reușit cu pași timizi, dar fermi să revenim în marea familie europeană. Intrarea în NATO și Uniunea Europeană sunt cele mai mari realizări ale țării noastre. Trăim în pace și avem perspectivele unei vieți mai bune. În aceste zile zbuciumate ce ne frământă existența tuturor trebuie să avem puterea de a privi cu încredere spre viitor și să iubim România necondiționat! La mulți ani, țara mea de glorie, țara mea de dor! La mulți ani România”, a scris Eugen Tomac pe contul său de socializare.

Politica