marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandra Presură – CV

Am 36 de ani și sunt licențiată în Economie.
Am continuat dezvoltarea profesională cu studii universitare de masterat în contabilitate.
Am parcurs toate etapele firești în dezvoltarea profesională. Am susținut dintotdeauna voluntariatul și implicarea în proiecte dedicate comunității.
Ca și coordonator sau tutore am implementat proiecte pentru sprijinirea economiei sociale în regiunile vest și sud-vest România, programe de orientare, consiliere profesională și pregătire la locul de muncă pentru studenții din domeniul socio-uman.
Din anul 2009 până în 2016 am lucrat ca economist în cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.
În anul 2016 am ocupat funcția de consilier județean, dar și de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Craiova” unde am implementat proiecte pentru comunitățile din această arie învecinată municipiului Craiova.
Din anul 2016 până în prezent sunt Deputat în Parlamentul României – Camera Deputaților, unde împreună cu echipa cu care am pornit la drum am inițiat și susținut o serie de proiecte legislative, precum legea salarizării, proiecte pentru încurajarea antreprenoriatului, proiecte pentru susținerea agriculturii, proiecte pentru tineret, dar și pentru celelalte categorii sociale.
PSD și-a fixat în anul 2016 o serie de măsuri și obiective pragmatice care să permită tinerei generații atât accesul la un învățământ de calitate, cât și integrarea pe piața muncii și oferirea unor condiții pentru un început încurajator al vieții de adult. Mai mulți bani în buzunarele românilor, nu a fost doar un slogan de campanie la momentul respectiv, ci o promisiune care a devenit realitate în cei trei ani de guvernare.
În urmă cu 12 ani am devenit membru PSD pentru că știam că și prin implicare politică pot schimba lucrurile în jurul meu, îi pot ajuta pe oameni.
În perioada 2012-2015 am fost secretar al Organizației Femeilor Social Democrate Dolj, iar din martie 2016 până în prezent sunt președinte al Organizației Tineretului Social Democrat Dolj și vicepreședinte PSD Dolj.
M-am bucurat să fiu vocea tinerilor, să implementez programe bazate pe soluții realiste menite să se muleze pe nevoile arzătoare ale generației digitale. 
Sunt onorată că am primit un vot de încredere din partea tinerilor, din partea doljenilor! Sunt mândră să fiu parte a acestei echipe entuziaste și puternice!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ. Executat de SC INTER REGIONAL MANAGEMENT SRL – portal/ziar: Jurnalul Olteniei. CUI Mandatar Financiar: 11200020

Politica