marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean a stat 6 zile în libertate după ce și-a atacat tatăl cu un topor

Un bărbat ce și-a atacat tatăl cu un topor a ajuns pe mâna poliției la aproape o săptămână distanță după comiterea faptei. Agresiunea a avut loc pe data de 10 noiembrie, dar individul a fost reținut pe 16 noiembrie.
În cursul zilei de marți, 17 noiembrie 2020, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În data de 10.11.2020, în jurul orelor 16.00-17.00, inculpatul a exercitat acte de violență asupra tatălui său, în vârstă de 62 de ani, prin aplicarea unor lovituri repetate cu un obiect tăietor, topor, atât cu partea ascuţită, cât şi cu muchia, la nivelul unei zone vitale, şi anume în zona capului şi prin lovire de corp/plan dur, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale. Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Parchetului Vâlcea.

Politica