marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O craioveancă și o târgujiancă, amendate în târgul săptămânal din Târgu Jiu

O femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a expus spre comercializare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtătoare ale însemnelor și denumirilor unor mărci, fără a deține autorizare din partea titularilor mărcilor. Gorjeanca își desfășura activitatea în târgul organizat săptămânal pe raza municipiului. În acest caz, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.
Totodată, se pare că oamenii legii au  identificat o altă femeie, de 61 de ani,  de această dată din municipiul Craiova, județul Dolj. Se pare că aceasta a oferit şi pus în circulaţie în târgul săptămânal organizat pe raza municipiului Târgu Jiu, mai multe articole vestimentare inscripţionate cu diferite mărci, fără a deţine certificate de autenticitate sau documente de provenienţă.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar. Bunurile în valoare de 2.000 de lei au fost indisponibilizate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Politica