marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bancomat a fost aruncat în aer

Este alertă în Vrancea, după ce noaptea trecută un bancomat a fost spart. S-a întâmplat acest lucru în comuna Păunești, unde polițiștii au instituit filtre pentru a-i prinde pe cei vinovați.Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost anunțați sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, printr-un apel la 112, despre faptul că, în comuna Păunești, bancomatul din incinta unei bănci prezintă urme de distrugere, transmite Mediafax, notează Digi24.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au anunţat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomatul distrus în cursul nopţii în comuna Păuneşti nu au fost sustrase sume de bani.

„Polițiștii au făcut filtre la intrarea în comuna Păunești din județul Vrancea, pentru a le prinde pe acele persoane care noaptea trecută au distrus bancomatul din localitate. Polițiștii au fost sesizați prin 112, au ajuns acolo și au realizat că a fost forțată mecanic fanta de eliberare a banilor de la acel bancomat. A fost retrasă o sumă de bani, dar valoarea încă nu o știm. Acest lucru trebuie să fie stabilit de către banca respectivă. A fost deschis și un dosar penal pentru furt calificat”, citează Digi24.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica