marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un caz de coronavirus în Dolj

UPDATE/Al patrulea pacient cu coronavirus din Dolj este un bărbat care a venit din Italia, cu mașina personală, pe 11 martie. De atunci, el era în carantină.

Încă un doljean a fost confirmat cu coronavirus şi a fost internat la Infecţioase Craiova. Astfel, numărul doljenilor care au noul virus a ajuns la 4.

„Astăzi 18.03.2020 ora 10.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1.308 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 166 de persoane se află în carantină, iar 10 persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova, fiind asimptomatice. Menționăm faptul că din cele 10 persoane internate la Spitalul „Victor Babeș” Craiova, 4 sunt din județul Dolj, două din județul Vâlcea, două – Mehedinți, două – județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19″, informează Prefectua Dolj.

La nivel naţional, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire. De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate. „Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, mai transmite Prefectura Dolj.

Politica