miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandru Popescu a venit sub comanda lui Papură!

Oltenii au găsit soluția pentru a suplini golurile ofensive generate de plecările masive din această iarnă

CSU Craiova l-a rechemat la echipă pe Alexandru Popescu, atacant împrumutat în vară la Academica Clinceni. La echipa ilfoveană, Popescu a prins doar 7 prezențe, ultima oară fiind utilizat la meciul cu FCSB, când a fost introdus în minutul 84, în locul lui Merloi. Născut în 1998, chiar dacă a împlinit deja 22 de ani, e eligibil pentru regula U21 impusă de FRF. Alex Popescu a evoluat și pentru CSU în primul eșalon, intrând pe final la două partide, cu Viitorul Constanța și Concordia Chiajna, în sezoanele trecute. A stat însă mai mult împrumutat, prestând la nivelul eșalonului secund pentru Viitorul Târgu Jiu și CS Mioveni, din vară jucând pentru Clinceni.

Din atacul echipei oltene în această iarnă au avut loc plecări în masă. Carlos Fortes a fost împrumutat la Tanger, dar nu avea drept de joc până prin martie, datorită unui cap în figură aplicat unui adversar la ultimul joc din Liga 3. Craioveanul Mihai Roman a fost descoperit cu probleme cardiace și tras pe tușă. Alexandru Ioniță și Raoul Baicu au fost împachetați cu destinația Giurgiu, în vreme ce lui Goran Zakaric nu i s-a activat clauza de cumpărare, urmare a randamentului scăzut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, ofensiva olteană stă în tridentul Mihăilă – Koljic – Ivan, iar în cazul vreunei indisponibilități, oltenii au variante puține: juniorii Nițu și Baiaram plus Bărbuț.

Politica