marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Inundații în Vâlcea

Echipajele de intervenţie din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, pe str. Ştirbei Vodă şi Ştrandului la un număr de 3 gospodării, pentru evacuarea apei din beciuri şi curţi, informează reprezentanții Prefecturii.

Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Buneşti, Nicolae Bălcescu şi Popeşti au intervenit pentru evacuarea apei din curţi şi beciuri din localităţile respective.

În comuna Milcoiu, sat Milcoiu, punctul „La Transformator”, s-a reactivat o alunecare de teren ce a afectat platforma drumului comunal DC 27 Milcoiu – Izbăşeşti. O comisie de specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea s-a deplasat, ieri, la fața locului pentru a evalua fenomenul produs şi a dispune măsurile necesare de intervenţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partea de nord a judeţului Vâlcea s-a aflat miercuri, 27 iunie 2018, în intervalul orar 03.00-23.00, sub avertizare hidrometeorologică COD PORTOCALIU de ploi însemnate cantitativ ce au vizat fenomene meteo periculoase, manifestate în zona de deal şi de munte, unde a plouat abundent şi s-au acumulat cantităţi de apă de 40…50 l/mp şi pe arii restrânse 60…70 l/mp.

Politica