marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Final de play-off: FC U Craiova merge la baraj! Susținere totală din partea foștilor jucători!

FC U Craiova a câștigat la masa verde ultimul joc din play-off. Fie că podărenii s-au dus la mitingul PSD la București, fie că primarul Gheorghiță s-a temut de un tsunami alb-albastru pe stadionul său, cert e că trupa lui Napoli încheie Liga Doljului cu maxim de puncte.

FC U Craiova nu a mai disputat ultimul meci din play-off. Adversarul, Jiul Podari, a trimis o hârtie la AJF Dolj în care a susținut că terenul nu e disponibil nici vineri, nici sâmbătă, nici duminică. Imediat s-a speculat că întreaga suflare podăreană, inclusiv jucătorii echipei, e „amanetată” pentru mitingul PSD de la București.

Primarul Constantin Gheorghiță a negat: „Puteți să vedeți mâine, când se pleacă la miting, că nu va pleca niciun fotbalist. Sunt niște sclerozați. Nu există așa ceva, antrenorul și primarul nu au mers la jucători. Numai prostii! Asta-i opoziția nenorocită de la noi. Un lucru neadevărat, necinstit! Primarul și antrenorul n-au avut nicio treabă. N-o să mearga niciun jucător la miting. Noi am mai jucat cu Universitatea, iar galeria lor, când a venit ultima dată, ne-a distrus gardul, au distrus tot, tot, tot! Au rupt în picioare și gardul! Ce să facem, să ne judecăm cu ei? Cum să mai joci cu ei? Nici nu ne mai interesa acest meci, nu vedeți cât de răi sunt?”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fie din cauza mitingului, fie din cauza fanilor FC U, cert e că meciul din ultima etapă a play-off-ului nu s-a jucat și nici nu se va juca. AJF Dolj a anunțat că FC U Craiova a câștigat partida cu 3-0, la masa verde. Echipa lui Napoli câștigă astfel play-off-ul cu maxim de puncte și va reprezenta Doljul la barajul interjudețean de promovare în Liga a III-a. Și în județul Dâmbovița, de unde provine adversarul, s-a tras cortina: Gloria 2015 Cornești fiind declarată campioană.

Susținere din partea foștilor jucători

Foști componenți ai echipei alb-albastre, Florin Costea, Mircea Bornescu, Julius Wobay, Mariko Daouda, Mădălin Ciucă, precum și omul de televiziune Şerban Huidu le-au transmis un mesaj de încurajare jucătorilor lui Nicolo Napoli cu o săptămână înainte de meciul de baraj pe care FC U Craiova îl va susţine, sâmbăta viitoare, de la ora 18:00, în deplasare cu Gloria 2015 Corneşti.

Play-off (ultima etapă)

Jiul Podari  –        FC U Craiova       0-3

Danubius Bechet  –        Dunărea Calafat   3-0

Clasament

  1. FC U Craiova 12 12      0        0        54-7  36 p
  2. Dunărea Calafat 12 4        1        7        17-27 13
  3. Jiul Podari 12 3        2        7        19-28 11
  4. Danubius Bechet 12 2        3        7        15-43 9

Politica