marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De ce și-a prelungit Gardoș contractul: „Mi-au întins o mână, când alții mi-au întors spatele”

Florin Gardoș a semnat pe încă doi ani cu CSU Craiova. El s-a arătat impresionat de modul în care clubul s-a purtat cu el.

Fostul internațional român nu a ascuns că și-a dorit o reîntoarcere în această iarnă la FCSB. Însă comportamentul lui Gigi Becali l-a făcut să se răzgândească: Eu așa mă gândeam, că mă voi întoarce la FCSB, dar se pare că patronul avea alte idei. Nu regret în niciun moment că nu m-am întors, mai ales ce s-a întâmplat în partea a doua a sezonului. Nu au câștigat nimic. M-a deranjat foarte mult acea declarație a patronului. Nu vorbisem cu nimeni de la FCSB până în acel moment, mi se pare o lipsă de respect. Multe lucruri nu sunt în regulă acolo. Jucătorii să fie lăsați să joace, antrenorii să fie lăsați să antreneze. Ținând cont de valoarea jucătorilor din lot ar trebui să câștige titlul an de an.

Fundașul a decis să rămână în Bănie încă două sezoane. Într-o postare pe facebook a explicat motivele: „Pentru că mi-a întins o mână într-un moment în care alții mi-au întors spatele și pentru că am fost primit și adorat de suporteri din prima clipă, am decis să semnez un nou contract cu Universitatea, pe încă doi ani. Vă mulțumesc din suflet tuturor!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica