duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Prins la furat, a asmuțit doi câini periculoși pe polițiștii ajunși la fața locului

Un bărbat, de 36 de ani, din Gorj, s-a ales cu dosar penal după ce în cursul zilei de duminică a spart geamurile unei firme din Motru, cu punct de lucru în comuna Cătunele. Acesta a și intrat într-unul dintre birouri și pentru a nu fi prins de către oamenii legii ajunși la fața locului, a asmuțit spre polițiști doi câini periculoși.

La data de 15 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Motru, cu privire la faptul că, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în incinta unei societăţii comerciale cu punct de lucru în comuna Cătunele și a distrus geamul de la uşa de acces a unui birou.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe bărbat în curtea societății, acesta eliberând în mod voluntar doi câini periculoşi pentru a nu putea fi prins de polițiști. Ulterior acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Ion Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica