marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Olt: Un bărbat din Sprîncenata transportat la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă, după explozia unei butelii

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Sprîncenata, a ajuns la spital, miercuri dimineaţa, cu arsuri de gradele I şi II, pe faţă şi pe mâini, după ce butelia a explodat în bucătăria gospodăriei sale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că explozia nu a fost urmată de un incendiu. Cauza deflagraţiei este o butelie uitată deschisă de către septuagenar.

„Pompierii de la Garda Stoenești acționează la o explozie, care nu a fost urmată de incendiu, produsă la o locuință din comuna Sprâncenata. La fața locului intervin șapte pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.  În urma deflagrației, proprietarul casei, în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare.  În urma exploziei a fost afectată o bucătărie. Cauza exploziei este o butelie uitată deschisă de proprietar”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că victima exploziei este conştientă, cooperantă şi urmează sa fie transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Caracal.

Politica