marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Cupă: „Vom desemna pentru alegerile parlamentare candidaţi serioşi”

ALDE Dolj va propune pentru alegerile parlamentare candidaţi „serioşi” şi care s-au implicat în politică, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Ion Cupă.

Ne axăm campania electorală pe două teme majore. Şi anume apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale într-un stat de drept democratic, cu o justiţie independentă, şi creşterea economică sănătoasă care să se vadă în buzunarele românilor. Vom desemna pentru alegerile parlamentare candidaţi serioşi care s-au implicat în activitatea politică şi care pot convinge cetăţenii de justeţea politicilor şi valorilor ALDE. Respectăm şi valorificăm legea campaniei electorale pentru a face o campanie de cel mai bun nivel în judeţul Dolj”, a spus Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj.

De altfel, aceste decizii au fost luate la nivelul întregului partid. Cupă a mai precizat că până acum nu a fost întocmită o listă cu posibili candidaţi la alegerile parlamentare din iarnă, dar că, pe 23 septembrie, în cadrul Ligii Naţionale a Aleşilor Locali va fi lansat programul de guvernare al ALDE.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica